sömn

hej allihopa, nu har jag iallafall sorterar upp min cp fakta, detär sjukt mycket, plus att jag skrivit en inledning. Jag har ju iallafall börjat nu, men det ser ju inte såå ljust ut nu, imorgon kommer jag måsta plugga med my och leila efter skolan ( new age) sen på kvällen ska vi dra till jenny och fira att hon blir sexton. och npgonstans dr hoppas jag på att hinna plugga.. knappast!
Nu ska jag fixa en litet grattis-jenny kort, sen ska jag sova :)
Puss!

New Age

JAG FICK MVG PÅ FYSIKEN!
Var bara tvungen att få ur det! :D är stolt, för Magnus prov är alltid svåra och jag brukar  alltid få typ VG/VG+. Men denna gång hade jag faktiskt pluggat! Plugg lönar sig! boorin' but true.

Jag, My och Leila håller på med New Age på SOn. Det är typ en 'nyandlig rörelse'. Om någon av er läsare är lite involverad inom New Age skulle jag vara supertacksam om ni skrev det, så jag kan fråga litegrand, för det är verkligen mystiskt!:)
I våra böcker står det blandannat(under kapitlet New Age):
  -"Eller så kan du måla hilmen rosa, som Anita"
  -"Så Erik stog där på ängen och väntade på det flygande tefatet"
  -"New Age säger, förutom det, även vad som är meningen med livet och varför människan inte kan leva ett meningsfullt liv"
  -"New Age har utvecklat föreställningar om att Delfiner är en art som är högt andligt utvecklad, kanske h´´till och med högre än männsikan. Det finns flera kanaliresingsmedier som bär fram andlig undervisnings som de gör gällande kommer från delfiner."


  Det är också väldigt svårt att göra en sammanfattning om det eftersom att i en bok står det att de verkligen inte är en religion, medans det står tvärt om i en annan bok . . .

Aja, Nu ska jag måla klart mina naglar. Var tvungen att klippa dem, de var liite för långa för att fiolina.
Sen ska jag spela fiol och öva öva öva på Enter Sandman. Den är sjuuukt svår. och den ska vara klar om åtta veckor, alltså till konserten. Men vi SKA klara den!
Sedan blir det Cpcpcpcpcp(som ska vara klart i övermorgon!). Sen någon gån kommer förhoppningsvis david ringa och bryta mitt plugg någon gång sen.
 

två roliga och en hemsk nyhet

Jag kan ju bärja med att berätta att mina unika besökera har ökat med nio bersoner från igår (36), ni är guld värda! Haha, blondinabella släng dig i väggen.. haha, eller? :)

När jag läste mina kommentarer som rullat in under dagen så fanns där ännu en rolig och (tyvärr också) en hems nyhet.

Jag börjar med den roliga:
Jag är med i omröstningen om veckans blogg hos Fia, rösta gärna på mig! (jag är nummer 40) Direktlänk till Tävlingen

och nu till den hemska. Jag hade fått en kommentar av leila. Jag Klistrar in det här ska ni få se:
  "Leila om Child Beauty Pageants:
  Jag klickade på en länkad video som kommer upp då den är slut, och det var typ ashemskt. Den handlade om en av dom flickorna som syntes på din video. Dom visade bilder och videoklipp från mordutredningen på henne. Hon hade blivit kidnappad ur sin säng mitt i natten, blivit förd ner till källaren där hon blev vålddagen , misshandlad och tillslut strupt. JÄvla sadistpedofiläckel som blir så kåta av att se på uppklädda barn att dom går så långt. Herregud"


jag avstog ifrån at censurera leilas text för jag håller med till punkt och prickar. Jag hade inte hört om detta tidigara, men på något vis så blev jag inte så förvånad.
Det finns alldeles för många sjuka människor i denhär världen!
Ursh,   f r u k t a n s v ä r t .


Dina vänner är här, så glöm bort dina sorger i natt.

  Först när jag skulle till MARIAkyrkan så drog jag till MARIEHEMSkyrkan, (precis bervid/på samma ställe finns MARIA skolan, så jag blandade väl ihop det). Men som tur var så ringde jag Nicole och de berättade hur fel jag var(nog för att jag inte förstog det förens de kommit och hämtat upp mig, menmen).
  Mariehem,-dahl,-berg,-strand osvosv är inte riktigt min specielité haha!

  Kören var rolig, tror att jag kommer börja i den istället, den är också närmare än de båda andra.
  Jag mötte Pisse, nej Isak för första gången utan smink, utan mössa(fast han tog på den sen) och i uppsatt hår. Okej, nu får ni nog en mystisk bild.. haha, kännde inte igen honom först, men han är verkligen jättefin utan smink! (om du ser dethär så kanske du ser mitt 'dolda' budskap)
  Det fanns även nårga yngre  tjejer som skrattade 24/7 och som trode sig veta vad random var. haha.
  Efter kören blev det gratis pizza, och så kunde man köpa dricka för 3 kronor;O ! Sen så vi på Jesus Christ Superstar, den var jättebra, borde ses :)
  Jag vet inte riktigt vilken av alla J C S som vi såg, menmen (det finns  jättemånga)

  Nu ska jag bara svara på era uderbara kommentarer, sen ska jag sova! :)
  Natti

SSS

Skola, städa, sjunga, ja det kommer nog bli min dag.
På skolan har det inte hänt någonting speciellt, vi slapp klasstiden, somvanligt. :)
Nu ska jag städa för att sedan hoppa på bussen till kören nummer tre, yes ett till valalternativ...
Efter kören ska det bli pizza(mums) och så ska vi se Jesus christ superstar, för att bli extra inspirerade!
Vi ska vara med och sjunga i den (det är fem körer), det kommer bli jätteroligt!

Hade enorm huvudvärk på slutet idag, måste verkligen skärpa til mig med nattsömnen. Det blir bara värre och värre. 
Men nu ska jag inte sova, utan städa!
Hej så länge! :)Back to bed

Sitter här och lyssnar på Erik Hassle. Uuunnderbaar! hade varit kul att se honom på open, menmen. :) han kommer man säkert se mer av. Han är ju ett hittils ganska nytt stjärnskott!
Det blev inte så mycket städning frö min del. Leila ringde, sen tappade jag tråden helt. Jag vet faktiskt inte vad jag gjort ikväll. haha, jaja. Imorgon blire upp till skolan, tidigt som vanligt. Klockan är ställd på sex så det är nog bäst att dra mig mot sängen nu!


Det syns att min bloggpaus är slut iallafall. Men det kommer nog ändå ta ett tag för bloggen att återhänta sig till som det var förut. Men det är iallafall på  god väg. Ganska bra för att bara ha bloggat sen i torsdags.
det känns ju lite kul att det fanns folk som regelbundet checkade in bloggen, trots att jag hade bloggpaus och att jag hade tagitbot länkarna från både apberget och bilddagbooken :)
Ni är underbara!

Nattinatti!

Måns in my heart

Vi skulle mötas på backenkyrkan klockan kvart i tio. Jag missade niobussen precis. Så jag ringde nina och bad henne sega bussen för mamma konde skjutsa mig till ersboda. Men åttan  ville inte vänta. Men vi rushade med bilden och han med endå! Bara för att upptäcka att nina hoppat av bussen för att hon trott att jag missat bussen.
Ninas mamma hämtade upp henne och vi möttes sen på ettan. haha!
Sånggrejset gick bra, kajsa kom på slutet! Otroligt länge sedan vi sågs! Men det blir ju valborg!
Körledaren på ena kören var så OTROLIGT lik philip i sättet att jag dog, jag viste inte hur det kom sig att jag kände igen honom så mycket i onsdags, men nu vet jag.
Helt sick! Förutom att han var typ tjugo år äldre(40?)
Kännde verkligen hur enormt mycket jag saknar honom. Aja, vi får väl träffas snart! Men han är ju så överaktiv inom allt.
Haha, men jag och marre ska ju få klockorna någon gång också;)
             
På seglingen

Aja..
Sen kom farmor och hämtade mig och nina och lämnade av nina i stan och mig på betel för att öva på påsk-dramat.

Efter det har jag typ inte gjotr någonting alls. Haft beslutsångest över vilken av de två körerna jag ska välja. Båda är jättemysiga, men mamma och pappa säger att jag inet får var aed i två.. De tycker att jag ska gå på onsdagar  m. stadskyrkan, för det är närmare. men vi får se.

Nu ska jag ta mig i kragen och sätta igång att städa nedervångingen. Fantastiskt kul! Not..

tänkte bjuda på en av kanske världens snyggaste människor, sjungande en akustiskt låt som ni säker känner igen.

Child Beauty Pageants

Var runt och kikade på bloggar då jag hittade dethär videoklippet, jag var bara tvungen att kopiera det.


  Ursh, jag blir bara så sur att folk anmäler sina barn till sånnahär saker.
  Barnen får sitta i timmar och bli stylade och upp piffade för att sedan stå på en scen och le sitt allra falskaste leende. i hopp om att de gamla äcklen i juryn ska tycke att de är snygga.
  Jag hittade en hemsida där man kunde anmäla sina barn till detta. Där stod det bl a;
"Girls & Boys Divisions
 0-18 mo, 19-35 mo, 3-4 yr, 5-6 yr, 7-10 yr"

Man kan alltså anmäla ett barn till detta från och med att det fötts. Det är ju helt sjukt!
URSH OCH FY!


Det var nyss world hour, jag satt och spelade spel med min familj med massor av stearin ljus. Mysfaktor!
Vad gjorde du?

Träna

Godmorgon alla glada!
Detta blir ett kort inlägg. Igår blev det leila och kladdkaka, berättar mer efter träningen. ska iväg och träna nu, spinning. Skriver mer sen!
Kram!

Biologi

Hej allihopa!
Nu sitter jag här i datasalen och ska egentligen plugga Biologi. Jag ska forska om Cerebral Pares (CP). Men det spelar inte så stor roll för vi har Carin i biologi, världens flummigaste.
Ikväll ska jag träffa Leila, det kommer bli superduper, uppdaterar mer senare. Nu ska jag försöka fixa bort det där enorma mellanrummet!
Hur mår ni idag?

Nystart

Hejsan! Nu har jag ändrat till en ny blogdesign, jag har bestämt mig för att min lilla bloggpaus nu är över.
 Nu ska det bli en Ny start!
här är en bild på den gamla designen :)
 

Nu ska jag nog krypa till kojjs. måste orka upp imorgon också!
Kram!


jag vet inte hur det är på era datorer, men på min dator så är det världens mellanrun melan menyn till vänster och mina inlägg. Hur ser det ut hos er?
Har ni några kommentarer om den nya designen?