.

Följ min blogg med bloglovin

friday.

Imorse så for jag tidigare till caféet, vi skulle fixa julfika till hela huset. drygt.. sen kom ala och det jobbar typ asmkt folk i det huset! hade typ inte förväntat mig nå många, max 10 typ, haha, men nejnej :)
sen blev det inte mkt, typdet vanliga. Eller jo servera komm med as mkt grejor som jag och Linda packade upp. Allt känndes bra idag och jag lärde känna alla bättre. Passande va? sista dagen och allt! Jag fick även reda på att jag får äta där for free now and ever!
F E T T   V Ä R T !
Jag fick även veta att det typ fanns en 'golvskrapa' så man kunse dra bort allt vatten ifrån golvet, så man inte halkar. ooo så många gånger jag halkat i onödan! Ja somsagt, sista dagen!
sen lite innan två kom mami, så jag åt med henne, sen tog vi och delade på en kladdkaka med grädde, mumma!
Sen fortsatte vi jobba till halv tre, som vanligt. Sen så slutade vi, och de meddelade att v ifick ta med oss vad-vi-ville hem!! :D
Jag tog fem glasswienerbröd och så fick jag tre damsugare.

Sedan Prommenixade jag hela vägen hem! det tog drygt 50 minuter. Och från industriområdet och frammåt så gjorde jag såntdärt fult med armarna(tur att det är typ dött där. Måste sett fett dum ut). Nivet sååntdär jobbigt man gör på dansuppvärmningen:) plus att jag skänkte 10 kronor till typ en kampanj för arbetslösa eller ngt. vet inte riktigt till vad, men det kändes bra att skänka ngt iaf (A)

Dagen idag var en  b r a   d a g ! :)

Juste! På tal om damsugare(...), nu måste jag verkligen gå och städa!
Chao

Onsdag

Hejsan, nu sitter jag på bibblan med my, frida drog för en stund sen, men lämnade kvar lite bröd, haahah
Det är typ baugetter, fast typ S t e n h å r d a. Hon testead att slå dem i en flaggstång, men typ inget hände. haha jag ska ge lite till  våran kanina och my till hennes undulater, om de villl ha . haha :) '

idag har jag typ inger gjort så mkt, typ pluggar fysiik -.-  haha

Våra bussar går typ tjugo över, så vi ska väl dra vuidare nu. Hejdå

Storbak!Hejsan! ikvllhar jag både bakat Maränger och Wienerbröd. Nyttigt, - OJA!


Såhär ser wienerbröden ut innan man stoppar in dem i ugnen. är det någon mer ärn jag som tycker att det liknar ägg?

Maränger a la Cafe victoria

 
tycker bättre om resultaten faktiskt! :)

Imorgon ska jag träffa frida! :) var aslängesedan! <3

NATTI

pappas blogg

Nuså! här kommer den: Pappas blogg

Nej nu ska jag gå  och baka wienerbröd!!!! :D 
bilder kommer :)
 sedan blire fyyyyssssik jippie.. -.-

natti

Nu ska jag sova. Tänkte bara berätta att min papi har en blogg ;O (tydligen!)
Nog för att han inte är såå aktiv och för att det bara är jag som skrivit i den än  menmen, tyvär kan jag  inte publicera den här och nu, som jag tänkte. för jag har länken sparad där uppe. Men jag lovar att skriva det driekt jag får tillfälle imorgon. Nu ska jag sova ':)
Nattinatti

Caféet

Ska dra till caféeet nu. eller, typ om tre minuter. Är inte fullt lika taggad längre. Nu är jagtrött och jag har masssor att göra innan nästa väcka. Aja. Det löser väl sig. Imorgon ska jag troligen se twilight med sandra!! :D Den verkar as nice :)
nej nu måste jag dra!
Kram

Mysteriet på Greveholm

sitter och tittar på Mysteriet på Greveholm med eve, ni vet den gammelgamla julkalendern. Haha den är ju asbra! :)
vi ska titta ett tag till, sen blire gitarr. Nej nu ska jag fortsätta :D
Chao

midgård

Jag var ju (somsagt) på mu3 och dans3 uppvisning, den var asbra och jag kännde verkligen hur myckert jag taggar våran konsert! HELT SJUKT
under min vistelse på midgård ikv kom jag fram till:
1. JAG TAGGAR KONSERTEN
2. det var typ en vecka sen jag spelade fiol..
3. Jag vill gå på midgård (kanske ingen nyhet)
4. Jag vill inte gå bygg(eller vad det nu var) på Dragen!
5. Jag Taggar dans uppvisningen. o-t-r-o-l-i-g-t
6.
Jag ska(*vill) dansa mer nästa termin, (om jag hinner .. )
7. Jag måste träna lite core snart!
8. att jag inte ville ha fika när det bjöds på det(!) Jag kommer bli fika-immun under dessa två praoveckor! hoppas(A) :) haha, fast jag vet att jag aldrig kommer lyckas med choklad(A) :) hehe

Ja det var typ det :)
Ikv har pappa hjälpt mig att fixa bildretucheringsprogrammet. Vi lekte lite och detta blev resultatet, Vi skrev ut några och satte upp på kylen osv, ska bli roligt att se mami imorgon :)
haha, min pappa är söt                            Förstoring..

Café Victoria

Jaoo, nu har min prao börjat. Idag har jag(förutom diskat, städat, fikat mackor och sådannt) BAKAT PEPPARKAKOR :D Sååå julstämming. Det luktade pepparkakor i hela köket :) synd bara att köket är vitt. lite rött och grönt hade suttit perfekt med den doften! :)
Nu ska jag dra vidare och titta på midgård treornas show, seyah


tjuvlyssnat.se

Ärligt fyllo:

Drottninggatan, Örebro

En ungdom ~16, med häng på byxorna, går förbi ett fyllo.
 Fyllo: Hörrö, skitunge! Varför har du byxerna så långt ner?
Ungdomen stannar till och tittar bekymrat på fyllot.
Fyllo: Ni ser ju för fan helt jävla utflippade ut.
Ungdomen ignorerar kommentaren och går därifrån.
Fyllo (skriker): Det ser ju ut som om ni har bajsat på er allihopa! Köp ett par hängslen, för fan! Eller eltejp har ni för fan väl ändå råd med?!

Cred: David W

Leila

Dagen idag var en Leila-dag:) eller, halva iaf. Först var jag på besök på Midgård och Draggen, Jag fick ut två saker av det; 1Jag vill inte gå på draggen 2 Jag vill gå på midgård ( nyhet?! ;P )
Sen satt jag på bibblan ett tag, efter en stund blev det caf'e med leila. Vi fick även besök av Anton och hans vän, ni vet han som börjar på D (A)
Det var mkt nice. Jag och leila, mogna som vi är, Tänkte att vi kunde ruinera caf'eet på dess salt produktion(A) haha, äckligt vare!
Latte a la salt,vatten o Citron.. MUMMA
Sen blev de dans. och nu sitter vi hr, på ena gästsängen och ska se film  och imorgon blire prao! :D
Hejsvejs (L)


tävling

Kopierat ifrån: Malin Nestor

Nu är äntligen tävlingen igång! Det du tävlar om är en heldag i studio tillsammans med professionella fotografer, modellcoacher och makeupstylister. Du får 3 olika smink och hårstylingar, 40 redigerade bilder på skiva och lunch. Priset är värt 3400 Kr!! Bilderna du får får du använda hur du vill, facebook, msn, blogg osv. Bilderna får inte säljas vidare eller användas i reklam eller vinnande syfte utan fotografens samtycke! Plåtningen kommer att äga rum i våran toppmoderna studio i centrala Uppsala. Så är en fördel om man bor i närheten av uppsala eller har möjlighet att skaffa transport eller boende på egen hand. Så här tävlar du: Skriv en kommentar till mig att du vill vara med. Kopiera detta inlägg och lägg upp på din blogg med länk hit. Tävlingen avslutas Fredagen den 21 November och vinnaren dras slumpmässig från alla som är med och tävlar. Har du ingen blogg går det bra att vara med att tävla i alla fall. Oavsett var noga med att lämna mailadress så att vi kan komma i kontakt med er när tävlingen är avslutad.
 Sammarbetspartners: onmodella och jeebeephoto.se
Fotografens blogg: http://jeebeephoto.wordpress.com/

handikappad?

Jag och Sandra vaknade lite innan tio, hon drog hem och jag drog till kyrkan. Barnkören körde skrothögen och vi var inte sena att haka på! haha, tillslut körde hela kyrkan, mkt nice :)
sen blev det fika, typ bara massa socker. Perfekt för mig som skulle dansa (A) Upptäckte(flera gånger om) att jag glömt mobilen hemma, men jag hade Dock tagit med laddaren, jag ser inte poängen. menmen :) Daniel var mkt munter idag(!)

Sen så for jag till dansen. Eftersom att jag var 'mobil-lös' och inte hade ngt att göra, så fördrev jag tiden med att skriva. Jag hittade mitt 'gamla' skrivblock i fickan. haha, typ bra tajming^^.
Jag hoppade av bussen och var på dansskolan kanske en halvtimme, tills lite folk kom.
Vi ska vara giraffer :D

Efter dansen sprang jag till bussen, som jag s å k l a r t missade i sista sekunden..  Jag övervägde att ringa mamma ifrån en telefonkiosk, men så träffade jag miriam. Tack och lov! så fick jag låna hennes mobil och allt löste sig.
Det är Hemskt vad man är handikappad utan mobil!
Jag förstår inte hur de på stenåldern överlevde(A) hehe. Fast nu kanske de inte hade dans och bussar heller..

Jag ska nog ut och promenixa snart, fast vi kanske ska äta, aja. Jag får gå sedan annars :D

you're the best, allt kommer bli bra!

 Vi pratade igår, och allt känns mkt bra nu. 
 ikväll ska jag träffa sandra och det kommer bli som pricken över i:et. har även pratat med frida,
och dessuton har jag ingen skola de två närmaste veckorna, det blir prao på caf'e Viktoria! kom dit och fika vettja! :)hoppas på att kunna få in en fot. Så man kanska kan typ få helg jobb osv. 
ja,  allt känns bra helt enkelt.

Jag har kollat upp mitt ''bloggvärde''
 ja, min blogg är tydligen värd hela: 2 443 kr ;O
jag har ingen aning om hur de räknar ut det, mn ni kan ju testa vad erat bloggvärde är här

Jag funderar på att gå och sy ett par byxor. alla mina byxor är typ ihåliga.
Sitter och lyssnar på Jazon Mraz-Wordplay nu. han är mkt nice (=


Erik vilde

jag satt och nierdade mig(somvanligt) vid bilddagboken. Leila hade en länk till en av erik vildes låtar, aldrig hört honom. men han är helt UNDERBAR! alla hans låtar är typ , jag vet inte hur man förklarar dem, men han är sköön<3Ni kan även söka på andra av han, ex negerboll eller härlig kille.
 <3

Dagen ideg har varit som en vanlig måndag, utom att jag inte kunde få upp klassrumsdörren, så klasstiden uteblev, Yess! :) då drog jag ner på stan och träffade anton. han köpte sig en mössa och tittade på skor. jag han även träffa två av hans vänner;sven och diamond. jag vet inte hur det stavas alls, men det lät ungefär så. och diamond är ett fint namn så att :) Hihi jag lyckaes få dem att missa tre bussar, trots att vi stog vid busshållplatsen (A) ... :D iallafall sen ikvällblev det dans, vara dock bara med på kombinationen pga förkylningen som vägrar släppa till 100%. Hahha vi ska vara pappegojor på uppvisningen, haha dansen är sjuk, men otroligt rolig, haha . kmr bli ögongodis (A) hehe(förhoppningsvis)
(hihi josefine(A))

nattuggla..

precis kommit hem från krykis , haha.
mkt trevligt jag kom tvåa i wii turneringen och jag kan l-o-v-a att jag kommer ha träningsvärk i armarna imorgon!
Oscar sa att man bara skulle mata så mycket som möjligt då mag körde boxning.. och visst det funkade, men vare värt det? njaae-- man fick typ mjölksyra hyyfast fort eftersom båda matade. haha!
Iallaall. vann en cola och en kexchoklad. mummaa!:)
Sen började anton (äntligen) betala tilllbaka sin liila skuld. haha fast jag tror inte att han är såå mycket skyldig mig , egentligen, eftersom att han fick massa i press, menmen. massage osv är alltid mys ^^

Jag har kommit fram till massor ikväll, eller jag och josefin märkte att gratis sms äger, även om man sitter i samma rum. da kan man lixom säga allt det där man tänker, haha och, ja josefin har fina tankar (A) jag tror inte att jag tar upp dem här, men hon är söt (L) haha
Jag och Viktoria höll på att komma på en idé till världens jobbigaste väckarklocka, den skulle typ både pipa as mkt, sen så skulle den skjjuta fram typ en hand och antingen peta på en tills man typ dog, ellet att detskulle ufsa om en i håreht, låter flumit och ,,, ja det var dte (A)

btw! Anton visade mig Chilirec igår, ngn hemsida då man typ kopierar låtarna ifrån massa radiokanaler, samtidigt som de spelar. . .  jag lovar det är int ekomplicerat, hah, fat jag suger på att förklara (A) har redan 49'100 låtar! :) (och jag började igår! :) ni kan ju alltid testa om ni vill :) eftersom att det lidder på deras server slipper man att det tar massa plats..
Chilirec.com


Nu funderar jag på att sova, jag har ju trots allt varit sjukling i veckan.. ska färga Amandas hår imorgon, ska bli trevligt.

GODNATT

(obs detta skrevs typ 01.30, det är ngt mysko och står att dte skrevs typ nu(12.00))

Bättre än sämst

mår lite bätre, men det är inte bra än. idag ska jag sova till 1000 jag vill Verkligen vara frisk imorgon! Gaah. och iinte har jag pluggat ett piss under tiden jag varit hemma. Jag mår illa av mat os så jag kan inte laga mat och jag får hög puls av att gå upp i trappen.
Mina bihålor har blivit bättre, så  jag tror att jag ska sluta med dendär mystiska medicinen..  mina drömmar har börjat bli mer och mer förvridna faktiskt och jag vill återgå till att drömma vackra,lugna drömmar igen... Dessa drömmar är, jag vet inte. högst mystiska...

Sitter och lyssnar på Kent som är superduper. Jag har verkligen levt på musik den senaste veckan. Alltså mer än vanligt! Fast jag har inte spelat ngt. tror att jag ska göra det när jag är lite piggare!!!

hihi,, aja, nuså ska jag fortssätta med ''överföringen'' hejsvejs!

Onsdag

Idag har jag inte gjort speciellt mycket mer än igår...
Har suttit vid datorn och lyssnat på musik ungefär hela dagen.
Har börjat renskriva 'min bok' nu. Eller renskriva och renskriva. Ordet överföra passar bättre. jag tar om detdär. Jag håller på att överföra innehållet av ''Min bok'' till en ny blog. Jag vet inte varför jag skrev det, för jag kommer ändå inte berätta vad den heter. Utom för vissa kanske. Om ni ni, mot förmodan, skulle uptäcka vad den hette så har den gästlösen, och då blir mi lite ägda.
sry att jag är dryg, jag vet inte. jag skyller på medicinen och huvudvärken+sjukdommarna..
Fredagen närmar sig och pressen på att jag ska bli fris ökar. jag måste bli frisk typ i morgon.. ska sova en låång natt inatt! Nej jag MÅSTE sova en lång natt inatt!
Ikväll ska jag bara se gårdagens inspelningar. (jag spelade in Uggly Betty och dhw) tänkte ju börja på vantar eller så, men jag kom på att jag bara har två 9mm stickor och två 12mm stickor, och jag kan inte blanda 12mm med 9mm och man behöver normalt ca 5 st... menmen jag får ta fram den uppfinniga gabban. det brukar funka på ett eller annat sätt :)

booring..

Okej, jag hade faktiskt planerat att vara sjuk idag, så jag skulle slippa kemin. Någonting som jag därimot inte planerat var att jag skulle bli sjuk på riktigt...
Jag mår illa och jag misstänker att jag dragit på mig en liten, otroligt ovälkommnad influensa....
Jag har typ inget att göra, nu när jag är hemma. jag har inte lust med ngt och jag orka inget. jag mår illa om jag äter ngt och ingen har varit online på datorn..
Jag går på pappersnäsdukar,alvedon/ipren,nässpray och ngn mysko medicin med roliga bivärkningar.... undrar om det är en bra kombination?

Jag har iallafall ett mål; jag kämpar för att bli frisk till på fredag, känner att jag verkligen vill, och behöver träffa kyrkfolket!
På lördag ska jag träffa amanda, vilket jag inte heller vill missa på grund av sjukdom.
Sömn har övergått till att bli tråkigt, trode aldrig att jag skulle tycka att det var långtråkigt att sova.
Mina eventuella mysko drömmar/agrissioner har heller inte uppenbarat sig.
Känner att jag vill ha en förändring i mitt tråkiga liiv nu.

har precis skrivit ett inlägg i min och sandras blogg . Ni kan ju kika in och se :)

bjussar på en bild från återträffen :)

ny medicin.

for, inte helt oväntat, hem ifrån skolan efter matten. känndes ganska ovärt att jag for för vi hade ingen idrott och av son fick jag inte ut ett skit, det jag kommer ihåg av den är typ hundra papper..
matten var dock seriös, fast vi fick gå ut ur klassrummet bara för att ''vi inte klarade av att komma in och vara tyst''. sen ficck vi gå in igen. wierd. men magnus var på bra humör.
dagens plus var att träffa alla. känndes skönt att prata med leila, som känner mig. om du ser dethär; tack för att du finns<3

idag då jag kom hem fick jag en bihåle-medicin av mamma. under överskriften 'bivärkningar' stog det massor av konstiga ord. jag bad mamma översätta och det stog ungefär att jag kunde bli stressad, agressiv och drömma konstiga drömmar av den. hehe, hjärnmanipulering typ. jaa, det blir intressant att se hur jag reagerar (A)
nu ska jag gå och vila.
godnatt typ :)jag kanske blir en liten suris ..

tack!

jag låg och grät på golvet, låter fett emo. men så vare. ni behöver inte kommentera ... ,
jag bad en 'stilla' bön til gud om att han skulle hjälpa mig och just som jag sa -amen. så slutade alla tårar rinna. det fanns liksom inga tårar längre. det var en oerhört härlig kännsla.
Tack för att du finns!

återträff och förkylning

återträffen var nice! maten var ovanligt bra!
satt ute typ hela lördagsnatten mid viktoria, och julia,miriam,marre,johanna,matilda en stund., jag vet inte hur länge det var sammanlagt, men jag satt nog där minst en och en halv timma på klipporna med viktora. vi satt och pratade och var farsinerade över stjärnorna för man såg dem typ asbra den natten.
iallafall. känner av bihålorna,halsen och huvudet nu alltså. misstänkter att jag har feber, det återstår att se..
nej men nu ska vi vara positiva. om tjugo minuter ör det gg och det ska jag se sen ska jag sova!
bilder kmr kanske imorgon om jag orkar..
Kram